B
  

Koncerter

 

Lars har gennem flere end 30 år haft mulighed for i arbejdsmæssige sammenhænge at deltage i udvælgelse, tilrettelæggelse og afvikling af koncerter indenfor en række musik-genre.

Først skete det på Huset, derpå i regi af Den Blå Festival og i de seneste mange år i regi af KulturKlub Fokus. Oftest sker det i et samarbejde med andre lokale arrangører, som vi derved understøttter.

På det seneste er Vor Frue Kirke, Skraaen og Musikkens Hus blevet vore mest faste samarbejdspartnere. I den sæson vi er på vej ind i indgår også et mangeårigt samarbejde med Kammermusik-festivalen i Thy samt vort samarbejde med Hasseris Kirke, der også har været et stort aktiv i mange år.

KulturKlub Fokus bidrager som oftest med publikum og dermed også med økonomi til begivenheden, - andre gange er det KulturKlub Fokus der må have penge-pungen frem, for det er ofte en besværlig ting af få økonomi i musik-arrangementer.

Vi er meget glade for vore samarbejder, - og er alt tid åbne også for at inddrage nye partnere.

Øverst er du til koncert i Ansgar Kirke. Kirstine Hjørringgaard synger, medens Jan lund kigger på.

Nedenfor er vi til børneteater på Solgården med Paramon-teatret fra Skt. Petersborg.

 

Man kan være heldig at få venner gennem livet. Bassisten Hugo Rasmussen blev en sådan ven for mig....en ven som desvære ikke er mere.

Her er mulighed for et gensyn fra en koncert i Husets smukke gård...

 

In memoriam Hugo Rasmussen. Hugo var et usædvanligt givende menneske og en stor musiker.
 
Bangforlag har udgivet en CD med H P Lange, Troels Jensen & Hugo Rasmussen. Den kan købes for 148 kr. ved bestilling på bangforlag@gmail.com
 
Vi har også produceret CD i samarbejde med Poul Aage Hersland, Jan Kaspersen og Suzanne Brøgger.
 
 
 
***
 
 
 
Lars Bang Jensen  | bangforlag@gmail.com