B
  

KulturKlub - Dag for dag

 

 

 

 

Velkommen til en ny sæson i KulturKlub Fokus

 

 

***

 Program i KulturKlub Fokus

- efterår 2017

 

Medlemspakke 

 

1.
Mandag den 11. september kl. 13.00 -21.00

Bæredygtighedsfestival
Aalborg Bæredygtighedsfestival har 5 års jubilæum og afvikles fra den 9. september til den 16. september. Festivalen er en paraply hvor lokale aktører udbyder en række arrangementer som samler byen om debat, aktivitet og formidling af temaer som peger frem mod en mere bæredygtig samfundsudvikling. . Fokus Folkeoplysning bidrager i år med et stort arrangement afviklet på Skraaen.

 

Kl. 13.00 -15.00: Historien om Rav-Aage; - fortalt af Jens Østergård
Kl. 16.00 -18.00: Signe Wenneberg for viderekomne.
Kl. 19.00 -21.00: Det tabte land; - en fortælling om det danske landskab ved Kjeld Hansen.
Vært: Vice-borgmester Daniel Nybo-Andersen & Lars Bang Jensen. Mulighed for debat.
Jens Østergaard er tidligere skolelærer ved Nibe Skole; - i unge år fisker ved Skive-kanten. Aktiv i mange sammenhænge; - f.eks. formand for Nibe Kaag-laug, og forfatter til en række bøger om livet ved Limfjorden. Han har nyligt udgivet en flot skildring af Rav Aages kamp mod Chiminovas forurening ved Thyborøn. I 30 år talte Rav Aage fiskenes sag; - for de har som bekendt ingen stemme. Få et kig ind i miljø-debat i 60-erne og en kig ind i et Rav Aages personlige og miljø-politiske liv.
Signe Wenneberg er uddanet jounalist med lokalt og globalt miljø på dagsordenen fra morgen til sent. Hun er en eventyrlig formidler af hvad hun læser, hører og oplever. Vi har nyligt haft besøg af Signe Wenneberg, men fik det gjort alt for kort. Derfor er hun tilbage i Aalborg med en ny fortælling; - som vi har kaldt: Signe Wenneberg for viderekomne !
Kjeld Hanen har en egen verden på www.gylle.dk, hvor han hudfletter landbruget når de manipulerer og kører om hjørner med EU-kronerne og alle vi andre…. Han er dertil en flittige natur-ven med skarpe øjne for forandringer. Han har på det seneste brugt nogle år på at skrive historien om ”Det tabte land”; - al den natur som måtte afskrives fordi af Hedeselskabet skulle dræne og rette å-løb ud for at skaffe mere landbrugsjord. Landbrugsfjord som i dag ofte ikke dyrkes og som gror i krat og ny skov; - eller som genskabes til ny natur, som vi kender det fra naturgenopretninger i Halkær, Gravlev & Vildsted..
Daniel Nybo-Andersen byder velkommen og leder os gennem gennem dagens program. Daniel Nybo-Andersen har tidligere været aktiv i Bæredygtugheds arbejdet i Aalborg, - og er nu medlem af Aalborg Byråd på 12. år. Han har i den seneste periode været kommunens 1. viceborgmester. Daniel er desuden formand for bestyrelsen for Fokus Folkeoplysning.
Vor dag på Skraaen indledes fra kl. 12.00 – 13.00 med let fiske-spisning fra Røgeriet i Nibe. Det koster 100 kr. hvis at du vil være med. Der hører en lille fadøl med i serveringen. . Tilmelding nødvendig! Det sker fra kl. 12.00 – 13.00. Derpå går det løs med al den oplysning !

Entre 100 kr. Gratis for medlemmer af KulturKlub Fokus

 

2.
Onsdag den 4. oktober kl. 19.30 i Musikkens Hus

Kristian Lilholt special concert.
Det er tid til jubilæum for Kristian Lilholt. Den flittige spillemand med de mange talenter har fejret 60 års dag; - og markerer det med en LP-koncert af 3 ½ times varighed. Mød Kristian Lilholts musik med stor besætning i Musikkens Hus og vær med til at fejre den populære, elskelige og glade mand. Du får en rigtig stor musikoplevelse i selskab med Kristian Lilholt og hans musikalske lege-kammerater . Du møder Tine Lilholt, fløjte, harpe m.m., Ida Friis Virenfeldt, vokal, Cecillie Hyldgaard, cello, Kajsa Vala, guitarer, dobro, mandolin, vokal, Lasse Jørgensen, bas, slagtøj, Frede Panduro, guitarer, Jakob Storm Mahler, trommer, slagtøj & Kristian Lilholt, vokal, guitar, piano, keyboards
Kristian Lilholt står bag en række ag broderen Lars Lilholt store hits: ”Café Måneskin”, ”Kong Pukkelrygs Land”, ”Nefertiti”, ”Den Hvide Dværg”, ”Hvor Går Vi Hen Når Vi Går” m.fl. . Hans musik-liv har flere spændende og forskelligartede elementer. Han har gennem årtier været flittig leverandør af musik til medition og afslapning, og kan f.eks. den sommer opleves i Silkeborg Bad ved koncert der har denne reflektive og meditativ karakter. Han skriver musik til meget forskellige formål og er dertil en efterspurgt mand på scenen; - samtidig med at han har haft en flot solo-karriere med et trofast publikum. Ved koncerten møde du også LAND-sange der spilles med samtidig billedprojektion.
Pris 250 kr. Gratis for medlemmer af KulturKlub Fokus. Ikke medlemmer henvises til at købe billet via Musikkens Hus.

 

3.
Søndag den 1. oktober kl. 19.30

Michale Petri & Lars Ulrik Mortensen; - Co-co barok-ensemble i Musikkens Hus
Michale Petri og Lars Ulrik Mortensen har begge modtaget den prestige-fyldte Sonning pris for deres musikalske indsatser. De mødes det kommende efterår i et spædende samarbejde, der formidler barokkens musik på det højeste internationale niveau. Vi skal møde musiksom det lød i fyrstelige italienske forsamlinger i 1700-tallet. Du møder naturligvis musik skrevet af Antonio Vivaldi, men også af andre af periodens førende komponister. Lars Ulrik Mortensen spiller cembalo og har som ledere af Concerto Copenhagen formået af få den dansk baserede barok-ensemble på gæstespil overalt ude i verden. Du har mulighed for at møde den spændende musik i Musikkens Hus i Aalborg. KulturKlub Fokus i samarbejde med Musikkens Hus. Se program på www.bangforlag.dk eller på Musikkens Hus hjemmeside. (Du kan også møde Lars Ulrik Mortensen ved en koncert i Hasseeris Kirke den 29. oktober. Se under Musik)
Gratis for medlemmer af KulturKlub Fokus. Ikke medlemmer henvises til at købe billet via Musikkens Hus.

 

4.
Lørdag den 28. oktober kl. 13.00 – ca. 16.30

Vi sætter Luther under lup
Vi skal naturligvis i KulturKlub Fokus stoppe op; - og markere 500 året for Reformationen. Vi gør det i samarbejde med Vor Frue Kirke. Vi har tilrettelagt en eftermiddag med film og fortælling om Luther. Samtidig får du mulighed for at møde nye salmer, der knytter sig til reformationens budskaber. Det sker i et samarbejde med kirkens præster og kirkens organist; - Peter Schüsler. Sopran Jane Marcussen hjælper os på vej med de sanglige udfordringer. Kammerkoret Dorimus medvirker med musik relateret til Luther og hans samtid.
Peter Grarup binder eftermiddagen sammen; - og er i øvrigt formand for kirkens menighedsråd.
Kl. 13.00-15.30 Film om Martin Luther vises. Introduktion ved Peter Grarup
Kl. 15.30 -16.30 ”Syng med glæde i Luthers ånd”
Afvikles i samarbejde med Vor Frue Kirke. Gratis adgang.

 

.
5.
Tirsdag den 7. november 14.00 – 21.00 i Gug Kirke

Bente Scavenius er tilbage
Lang dag om kunst i Gug Kirke
Kl. 14.00 - 16.30 Kirke-kunst i det nordjyske; - en fortælling ved Anne Lie Stokbro.
Gug Kirke er en flot ramme til at fortælle om kirkekunst i det nordjyske. Først og fremmest er kirkens bygning et enestående kunst-værk. Dernæst rummer kirken en række spædende kunstværker fra kirkens opførelsesperiode for 40 år siden. Vi starter med en fortælling om kirkekunst i Gug Kirke; - og kigger derpå ud i landskaberne der omgiver os: Himmerland og Vendsyssel. Måske tager vi en enkelt afstikker til Han Herred og Thy. Et foredrag der bringer dig tæt på samtidskunsten som den kan udfolde sig i en kirke; - med enkelte afstikker til ”gamle dage”. En god inspiration til en eventuel senere køre-tur ud i landskabet!
Kl. 19.00 – 21.00 Bente Scavenius er blevet en fast del af vort fællesskab i KulturKlub Fokus. Hun har denne sommeren arbejdet på en ny bog om landskabet i dansk malerkunst. En bog der bringer os til ikoniske steder i det danske land; - og giver os et møde med malernes formidling af deres sansning. Vi har igen sat Bente Scavenius stævne i Gug Kirke; - for her har kunsten et stærkt nutidigt nedslag på vor egn.
Der er mulighed for at deltage i en let aftenspisning kl. 18.00 for den nemme pris a 50 kr. Vi skal have vegetarisk saltbord fra Cafe Fair og frisk bagt brød fra Superbrugsen i Svenstrup og dertil et glas vin. 

Udsat til afvikling mandag den 8. januar 2018 p.g.a. Bentes TV - arbejde. 

6.
Onsdag den 29. november kl. 19.00 – 22.00 i Gug Kirke

Den store aften om Tove Ditlevsen; - Jens Andersen er fortæller.
Margrethe Grarup & Kaare Norge synger og spiller.
Vi markerer i KulturKlub Fokus 100 året for Tove Ditlevsens fødsel. Det sker på forskellig vis. Størst er at vi får besøg af forfatteren Jens Andersen. Han skrev for år tilbage en bog om Tove Ditlevsen.
Jens Andersen er en af vor tids store fortællere; - her er han tilbage i Gug Kirke, som vi i KulturKlub Fokus har gjort til hans hjemmebane i Aalborg. Vi har også inviteret Margrethe Grarup og bedt hende synge en række af Tove Ditlevsens digte. Hun har sat nye melodier til nogle af digtene , og valgt en ny samarbejdspartner til akkompagnement; - guitaristen Kaare Norge. Her også en unik musikoplevelse i vente!
Entre 100 kr. Gratis for medlemmer af KluturKlub Fokus

 


Og så det der er ekstra / 2 Bonus-arrangementer:

Torsdag den 16. november kl. 19.30 i Vor Frue Kirke

Kammermusik fra Thy
Thy Chamber Music Festival gæster igen Vor Frue Kirke & KulturKlub Fokus med et udvalgt hold af internationale musikere: Daniel Blumenthal, klaver, Suyeon Kang, violin, Katy loeng Cheng Ho, bratsch og Michael Kaufman, cello. Der spilles et program med værker af Wolfgang Mozart, Per Nørgård, Johannes Brahms. Se program på www.bangforlag.dk
Afvikles i samarbejde med Vor Frue Kirke. Gratis adgang. Salg af vin / vand i pausen.

 

Søndag den 19. november kl. 16.00 i Vor Frue Kirke

Coro Misto
Det er en gammelt ønske at kunne præsentere Coro Misto i vort program . Coro Misto er flagskib i armadaen af kor i det nordjyske. Skabt på initiativ af og ledet af Søren Birch. Medvirkende er også organist og komponist Christian Præstholm.
På programmet står Duruflés Requiem og motetter, - samt orgelværker af Christian Præstholm.
Afvikles i samarbejde med Vor Frue Kirke. Gratis adgang.

 

Program-introduktion.
Tirsdag den 19. september kl. 16.00 – 18.00 i Vor Frue Kirke

Bola Soriana
-program-intro & mexicansk matine-koncert.
Mød musik og sang fra Mexico. Gruppen Bola Suriana er tilbage i byen. Gennem mange år har den mexicanske folkemusikgruppe Bola Suriana besøgt Aalborg igen og igen. Det er sket takket være lokale ildsjæle. Vi giver nu alle i byen en mulighed for at møde de dygtige musikere ved denne matine-koncert. Før koncerten vil Lars Bang Jensen introducerer til efterårets program i KulturKlub Fokus.
Efterfølgende er der mulighed for at deltage i en beskeden stående spisning med mexicansk inspiration i Sognehuset ved siden af Vor Frue Kirke.
Afvikles i samarbejde med Vor Frue Kirke
Gratis adgang
Tilmelding til spisning. Pris 60 kr. incl et glas vin / 1 øl.(max. 50 personer)Holdn nr.
Info blok om Bola Soriana: Du kan møde de mexicanske musikere 3 gange (mindst) i det nordjyske: Søndag den 10. september kl. 14.00 i Retfærdigheden i Sæby. Tirsdag den 19. september kl. 15.00 -17.00 i Vor Frue Kirke. Lørdag den 30. september kl. 19.00 på Halkjær Kro ved stor world music fælleskoncert (se omtale under Koncerter)
***
Bola Suriana er en musikgruppe fra Michoacan, Mexico. Gruppen har taget deres navn til minde om Emiliano Zapata, helten fra den mexicanske revolution. Bola Suriana har eksisteret i over 25 år og er en institution i hjemlandet. De spiller traditionel musik fra alle områder i Mexico og deres største mål er at bidrage til at bevare og udbrede kendskabet til den den righoldige mexicanske folkemusik.

 

Det 6- mand store gruppe har været på 23 internationale turné og nu kommer de igen til Europa inkl. Danmark. Bola Suriana deltog i det første kulturmøde på Mors i 2013 og er tilbage i Danmark for igen at deltage i Kulturmødet på Mord. Gruppen spiller også traditionel musik fra andre dele af Latinamerika samt Canto Nuevo (protestsang) og egne kompositioner. Bola Suriana behersker et hav af instrumenter inklusive kopier af gamle indianske instrumenter fra præcolumbiansk tid og har udgivet over et dusin CD`er.

 


 

Sæsonstart.

 

Søndag den 27. august kl. 10.00 – 13.00

Nye & gamle gavl-malerier.
En byvandring med Lars Bang Jensen , hvor vi starter med brunch på Utzon Center. Brunch på Utzon er flere ting. En flot placeret Restaurant. Fornem mad og godt samvær. Derpå byvandring med fortælling om nye og gamle gavl-malerier. Vi møder f.x. Jodle Birge der er foreviget i en lille gade tæt på Vor Frue Kirke. Vi møder den internationale bølge der de seneste år har nået Aalborg, - og som nu trækker gæster til byen, men som først og fremmest er til daglige glæde for os der færdes i byen. Vor tovholder i KulturKlub Fokus; - Lars Bang Jensen, er vor livfulde fortæller og formidler på en rask byvandring, der også bringer dig forbi Galleri Kirk og Galleri Væg; - der står bag mange af de nyere malerier.
Pris 200 kr. invl. Brunch på Utzon. Pris 150 kr. for medlemmer af KulturKlub Fokus.

 


Mandag den 28. august kl. 11.00 – 19.00 på Færgen Plagen.

En lang dag på Plagen
Mulighed for cykel-tur eller Kulturbro-vandring eller deltag i fællesspisning
Vi har igen lånt færgen Plagen som base for en spændende dag i KulturKlub Fokus. Du kan komme ud at cykle med Anton Kanstrup som guide; - du kan også gå en tur over Kulturbroen med Lars Bang Jensen som guide, - eller du kan blot drysse forbi og hygge dig i de fine rammer som unge mennesker har omskabt færgen til: - en slags moderne forsamlingshus til søs. En god dag på Plagen slutter med at vi holder fællesspisning.
Du kan også komme forbi og medbringe din madpakke. Du kan købe drikkevarer til en fair pris…

 

Tilmelding til formiddags-cykeltur syd for fjorden med Anton Kanstrup som guide med start kl. 11.00. Vi cykler til området ude ved Mølholm.
Holdnr..KK. Pris 50 kr. incl. Kaffe /the på Plagen

 

Tilmelding til eftermiddag-cykeltur med Anton Kanstrup som guide kl. 15.00. nord for fjorden. Vi cykler via Kulturbroen til området ved Lufthavnen. Holdnr. LL. Pris 50 kr.incl. kaffe /the på Plagen inden cykel turen.

 

Tilmelding til Kulturbrovandring kl. 15.00 med Lars Bang Jensen. Holdnr. MM. Pris 50 kr. incl. Kaffe/the på Plagen inden gå-turen.
Tilmelding til fællespisning kl. 18.00 -19.00. Holdnr. NN. Pris 80 kr. incl. I glas vin / 1 øl samt kaffe /the.- Ønsker du selv at medbringe mad på Plagen til aftenspisning er det også OK. Du skal blot købe dine drikkevare ombord, således at vi på den måde bakker færgens økonomi op.
Færgen Plagen er placeret ved Goliaths gamle anløbsbro. Den er nedenfor Limfjordsbroen på Aalborg-siden, hvor også turbåden Kysten er placeret og Restautionsskibet Prinsesse Juliane har base. Du kan evt. forinden afhente en lille folder om cykel-turene på vort kontor

 


Onsdag den 30. august kl. 18.00

Aften på fjorden…med Kysten…
Vi skal på aftentur med Kysten. Også denne dag er der krydstogtskib på besøg i Aalborg. Lars Bech fra Visit Aalborg er den travle mand der sikre afvikling af de mange besøg; - vi forsøger at lave en aftale….;. Vi mødes foran Utzon Center kl. 18.00 og går forbi Visit Aalborgs velkomst-pavillion ved Krydstogtskibet Viking Star Derpå går vi til afgangssted for Kysten, - vi sejler ud på en lille havnerundfart og er med til at tage afsked med Viking Star der har afgang kl. 20.00.
Vi laver om bord en let aftenspisning..Lars og Bente har noget med i Kølekassen fra fjerne lande og vi nyder et glas rødvin og en kop kaffe.
Pris 200 kr. incl spisning, drikkevarer og sejlads. Begrænset deltagerantal.

 


Torsdag den 31. august kl. 10.00 – 13.00 vi mødes i cafeen i Ikea kl. 10.00
Brunch i Ikea & Tre på stribe: Dall, Ferslev og Voldsted Kirker
Vi starter dagen med at spise brunch i Ikea; - derpå skal vi på kirketur i Fleskum Herred. Det hedder landskabet på øst-siden af Østerå. Vi besøger 3 middelalderkirke der ligger flot på rad, og engang var kirker langs en østlig pilgrimsvej fra Aalborg ned mod Viborg. Jørgen Kortegaard fra Voldsted er vor kyndige guide sammen med Lars Bang Jensen. Et kør-selv arrangement, med mulighed for samkørsel.
Vi slutter af på fælles jorden i Voldsted med at spise et æble. Her har du landets bedst bevarede forte-by med den enestående kullede kirke med nogle meget fine romanske stenhugger-arbejder. De er udført a af mester Goti, og er gengivet i stort set alle væsentlige bøger om romansk stenhugger-kunst i Danmark. Nu har du en chance for også at se dem!
Pris incl. Brunch i Ikea 100 kr. Har du brug for samkørsel så giv en melding på kontoret derom.

 

Lørdag den 19. august kl. 8.00 – ca. 20.00

Skagen med tog
Her er muligheden for dem der endnu ikke har været forbi og set det nu udvidede Skagen Museum. Der afvikles denne sommer en udstilling over et temaet: Ved bordet. Her møder du naturligvis klassisk Skagens kunst; - hvor munster-kolonien og Skagen-boere er samlet om bordet, - men du møder også nutidig maleri af Niels Strøbæk, Jesper Christiansen og Jacob Rantzau. Begyndelse af det 19. århundrede er repræsenteret ved navne som Edward Weie og Olaf Rude.En udstillingen har fået meget flot modtagelse og som har modtaget megen ros i pressen. V vi får en guidet omvisning i sær-udstillingen.
Vi tager et morgentog. Vi har billet til Skagen Museum. Vi har forplejning med; - og spiser i det fri a la Fokus. Vi drikker kaffe i Den svenske kirke. Du får også lidt tid på egen hånd. Vil du køre selv er du velkommen til det. Giv os en melding, så vi kan få optællingen til at fungere.
Pris incl. Togbillet og entre til Skagen Museum med guide og let forplejning 500 kr. Medlemmer af KulturKlub Fokus betaler 350 kr.

 


Bogen

 

Lørdag den 21. oktober kl. 10.00 -13.00 på Utzon Center

Fortællingen om Holger Drachmann
I sin samtid var Holger Drachmann genstand for en opmærksomhed og dyrkelse som ikke kender sin lige i vor tid. Måske kan den kærlighed og opmærksomhed som omgiver Benny Andersens person tåle sammenligning. Med en start som kunstmaler, senere som forfatter til digte, romaner og skuespil får han et bredt og stort folkeligt gennembrud. Dertil et kulørt personligt liv; - der sammen med en iscenesat optræden i offentligheden, giver ham den store opmærksomhed.
Forfatteren Hans Gregersen har ved flere lejligheder skrevet om Holger Drachmann. Han er vor fortæller.
Pris for Brunch og fortælling om Drachmann 200 kr. (start kl. 10.00). Pris for fortælling 50 kr. (start kl. 11.00)

 

Torsdag den 26. oktober kl. 14.00 -16.00 i Folkekirkens Hus

Kvinderne fra Thy
- møde med Maria Helleberg
Skrive-kuglen har gjort det igen. Sat en væsentlig fortælling på print og dermed givet os fornyet indblik. Indblik i den nære historie, - det levede liv for ikke så længe siden, tilmed i vore egne landskaber. Kvindeliv i Thy for ikke så længe siden. En personlig fortælling fra Maria Hellebergs egen familie. Det er godt gået; - og her har du muligheden for at møde forfatteren og hendes fortælling.
Pris 100 kr. medlemmer af KulturKlub Fokus betaler 50 kr. incl. en kop kaffe / the i pausen.

 


Onsdag den 1. november kl. 10.00 -12.00 på Utzon Center

Jens Smærup Sørensen
Vi har sat forfatteren Jens Smærup Sørensen stævne. Det sker på Utzon Center, hvor vi har bedt forfatteren fortælle om udviklinger i hans forfatterskab. Det sker ved Limfjorden på Utzon Center som meget passende er blå baggrund for fortællingen, der starter med opvækst i Staun ved Nibe og ender ved nutidens udfoldelse i Nykøbing Mors.
Pris 100 kr. Medlemmer af KulturKlub Fokus betaler 50 kr. Begrænset deltagerantal. (Vi kan være ca. 150 personer, - og Højskolen møder frem med ca. 60 personer)

 

Torsdag den 23. november kl. 10.00 -15.00 i vore nye lokaler på Strandvejen 19
”Bag om Bogen”
Merete Pryds Helle, Mich Vraa & Sune de Souza Schmidt-Madsen.
Tekst fra Julie

 

Onsdag den 29. november kl. 19.00 i Gug Kirke

Tove Ditlevsen; - Jens Andersen fortæller.
Margrethe Grarup & Kaare Norge synger og spiller.
Vi markerer 100 året for Tove Ditlevsens fødsel. Det sker på forskellig vis gennem vort program . Stort er besøget af forfatteren Jens Andersen. Han skrev for år tilbage en meget læst bog om Tove Ditlevsen. Jens Andersen er en af vor tids store fortællere. Her er han tilbage i Gug Kirke, som vi i KulturKlub Fokus har gjort til hans hjemmebane i Aalborg. Vi har tilmed inviteret Margrethe Grarup, og bedt hende synge en række af forfatterens digte. Hun har selskab af guitaristen Kaare Norge.
Pris 100 kr. medlemmer af KulturKlub Fokus har gratis adgang.

 

 

 
Brunch på Utzon Center & på Strandvejen

Brunch på Utzon har bidt sig fast i vort program som en lille succes-historie. Vi mødes kl. 10.00 til den fine Brunch i Restaurant Jørn. Efter at vi har spist og hygget os i en times-tid går vi på opdagelse i byen, eller samles i et af byens smukkeste rum; - C W Obels Auditoriet, om foredrag eller fortælling. Det koster 250 kr at være med; - medlemmer af KulturKlub Fokus betaler 200 kr. pr. person. Ønsker du kun at være med til foredrag eller by-vandring kan det også lade sig gøre. Så er prisen 100 kr. og du møder blot frem i Utzon Center kl. 11.00. Forudsætter dog også tilmelding via Fokus Folkeoplysning.

 

Søndag den 27- august kl. 10.00 – 13.00
 
Nye og gamle gavlmalerier….på vandring med Lars Bang Jensen
Efter den fine Brunch i restaurant Jørn tager vor tovholder Lars Bang Jensen den høje hat på hovedet og en stok i hånden. Han leder os forbi nye og gamle gavlmalerier. Vi hilser f.eks. på Jodle Birge der i mange år har set venligt ud til os gå gaden i en af smøgerne ved Vor Frue Kirke. Vi møder hele den nye og internationale bølge og flot gavlmaleri der glæder vor by. Vandringen slutter med at vi lægger vejen forbi Galleri Væg og Galleri Kirk, der har stået bag de fleste af de nye malerier.
Det koster 200 kr. at være med til brunch og byvandring denne dag incl. brunch på Restaurant Jørn..
 

Lørdag den 21.oktober på Utzon Center 

Fortællingen om Holger Drachmann
I sin samtid var Holger Drachmann genstand for en opmærksomhed og dyrkelse som ikke kender sin lige i vor tid. Måske kan den kærlighed og opmærksomhed som omgiver Benny Andersens person tåle sammenligning. Med en start som kunstmaler, senere som forfatter til digte, romaner og skuespil får han et bredt og stort folkeligt gennembrud. Dertil et kulørt personligt liv; - der sammen med en iscenesat optræden i offentligheden, giver ham den store opmærksomhed.
Forfatteren Hans Gregersen har ved flere lejligheder skrevet om Holger Drachmann. Han er vor fortæller.
Pris for Brunch og fortælling om Drachmann 250 kr. (start kl. 10.00). Pris for fortælling 50 kr. (start kl. 11.00). Medlemmer af KulturKlub Fokus betaler 200 kr. for Brunch & fortælling.

 

 

 

Udflugter

Fredag den 1. september kl. 7.30 – ca. 20.00

Skagen med tog
Her er muligheden for dem der endnu ikke har været forbi. Du skal gense det nu udvidede Skagen Museum. Museet har fået et løft til den sikkerhed og teknik som moderne museums-drift forudsætter. Der afvikles denne sommer en udstilling over et tema om bordet. Her møder du naturligvis klassisk Skagens kunst; - men også nutidig maleri hvor bordet spiller en fremtrædende rolle. En udstilling som har fået en god modtagelse hos såvel anlemdere som hos publikum.
Vi tager et direkte; - og nyt morgentog. Vi har billet til Skagen Museum. Vi får en guidet omvisning på Skagens Museum. Vi spiser en skovturs-frokost under træerne i Anchers have, og vi drikker eftermiddags-kaffe i Svenske Kirken inden vi tager tog tilbage til Aalborg. Sæson-start i KulturKlub Fokus.
Pris incl. togbillet, entre til Skagen Museum, let frokost og kaffe i Den svenske Kirke 500 kr.

 


Torsdag den 9. november - Søndag den 12. november

Bog-messe og kultur-stop i København….
Vi gentager en succes. Vi besøger Bogmessen i Bella Centeret og har et udvalg af kultur-stop på programmet i hovedstaden. Vi skal bo på Hotel Mercur ved Rådhuspladsen. Vi bruger en dag på at besøge Bogmessen i Bella-Centret (incl.); - og Alice Thaarup og Lars Bang Jensen sammensætter et varieret program med teater- og museums-besøg.
I år vil vi blandt andet inkludere en fællesbillet til Park-museerne. Billetten giver gratis adgang til seks museer i vor nærhed : Den Hirschsprungske Samling, Rosenborg Slot, Statens Naturhistoriske Museum (Geologisk Museum) og SMK – Statens Museum for Kunst samt en gratis biografbillet til Cinemateket . Vi arbejder også på en besøg i Det kongelige Teater…Nærmere følger på www.bangforlag.dk

 

Pris pr. person 3500 kr. ved indkvartering på delt dobbelt-værelse. Tillæg for enkelt-værelse 800 kr. Delvis halvpension. Transport i egen bus. Pris inkluderer entre til Bogmesse, Fælles-billet til Park-museerne, delvis lokal transport i København, samt billet til Det kongelige Teater (nærmere herom senere).
Afgang fra Aalborg Banegård kl. 8.00. Hjemkomst ca. kl. 21.00.

 

 

 
Lokale-historier

Torsdag den 19. oktober kl. 10.00 – 13. 00 med start i Den katolske Kirke på Kastetvej

På vandring i Vestbyen med Jens Topholm
Vi starter dagen i Den katolske kirke på Kastetvej. Her slåer polske brødre fra Karmelitter-ordenen sig ned omkrin år 1900; - og Aalborg får igen et stærkt katolsk miljø. Vi har bedt tidl. Stadsarkivar Jens Topholm fortælle om Vestbyens tilblivelse. Vi starter i den lille katolske bydel; - med kirke, skole og hospice. Vi skal naturligvis ud at gå en smule; - og vor vandring slutter ved Harldslund.
Vi møder en bydal i stadig og kraftig forandring og vor tovholder Lars Bang Jensen bidrager med fortælling om gavlmaleri og aktuel forandringer i bydelen.
Pris 100 kr. for deltagelse / medlemmer af KulturKlub Fokus betaler 50 kr. Incl. en kop kaffe.

 

Torsdag den 14. november kl. 14.00 – 16.00 på Aalborg Kloster

Gestapo i Aalborg
Forfatteren Hans Gregersen er en kyndig formidler af lokal-historie. Han er også er mand, der er drevet at interesse for egne undersøgelser og opsporing af ukendte kilder. Dertil er han en fin fortæller. Han tager os med til krigens Aalborg, med den massive tilstedeværelse af tyske soldater og danske og tyske Gestapo-folk, som forsøger at tyrannisere byen. Har du interesse for 2 verdenskrig, skal du møde op og høre Hans Gregersens dramatiske fortælling om Gestapos 20 måneder i Aalborg. Vi skal naturligvis høre om Churchill-gruppen, når vi er på Aalborg Kloster, men vi skal først og fremmest fordybe os i et mere mørkt kapitel; - nemlig Gestapos terror i krigsårene; - for det har Hans Gregersen i 2015 skrevet en fin bog om.
Pris 100 kr. for deltagelse / medlemmer af KulturKlub Fokus betaler 50 kr. incl. et glas vin

 

Onsdag den 25. oktober kl. 10.00 – 20. 00 i Utzon Center

Lang dag med lokale historier
Vi skal stadigt søge noget nyt i KulturKlub Fokus. Efteråret sluttes med en lang dag med lokale historier. .Du kan købe billet til et enkelt foredrag; - eller du kan købe billet til hele dagen.
Adgang til et foredrag koster 50 kr. Billet til hele dagen koster 100 kr. Der vil være salg af kaffe / the gennem dagen, og måske kan du også købe en sandwich til at holde energien oppe på….

 

10.00 -13.30
Den store billedfortælling om forandringer i Aalborg i vor tid.
John Erik Olsen er tilbage i barndommens by med en række nye billede-fortællinger. De handler om forandringer i vor tids Aalborg; - og giver et indblik i de seneste 60 -80 års forandringer og nyskabelser i vor by.
John Erik Olsen har et omfattende lokalhistorisk forfatterskab som læner sig op af et meget omfattende degitalt billedarkiv blandt andet indsamlet i kraft af en lokalhistorisk kontaktflade på 10.000 følgere på Facebook, - hvoraf mange bidrager til John Eriks reseach og fakta-kontrol.

 

14.00 – 16.00
Fra slagtersøn i Thy til kommunaldirektør i Aalborg
Jens Kristian Munk kommer og fortæller om sit levnedsløb; - hans 35 års ansættelse hs Aalborg Kommune, hvoraf 17 år som kommunaldirketør, krydret med diverse anekdoter fra sin opvækst i Thy og livet udenfor. En sjælden mulighed for at møde den respekterede og glade leder af ASalborg Kommune. En personlig fortælling der starter i Thy og ender i den nordjyske hovedstad.

 

17.00 – 19.00
Med Orla i Biografen
Orla Vestergaard Nielsen ; - eller bare Orla er en legende Aalborgs film-miljø. Vi har bedt Orla finde nogle film-strimler med lokal-historisk indhold frem; - og samtidig fortælle lidt om hans aktuelle arbejde med at skabe en jazz-og musik biograf i tilknytning til Jazz-centret.

 

 

Arkitektur

 

Mandag den 2. oktober kl. 10.00 14.00. Arkitekturens Dag i Danmark.

Aalborg Havnefront.
Vi starter ved Egholm-færgen og går en lang tur langs havnefronten til Østerhavn. Afvikles i samarbejde med tidl. stadsarkitekt Knud Tranholm . Vi afslutter med frokost i Sky Lounge i Boligselskabet Himmerlands højhus ved siden af Musikkens Hus.
Pris 150 kr. incl. let frokost . ekcl. drikkevarer. / 100 kr. for medlemmer af KulturKlub Fokus.

 

 

Kunst


Fredag den 3. kl. 11.00 – 14.00. Vi starter ved Sygehus Syd

På travetur med Sassi Bischoff til centrum….
Sassi Bischoff kender vi alle; - og dog ikke. Hun står bag de farverige og glade fortællinger der over de seneste år er kommet til at pryde el-skabe i byens centrum. Vi mødes ved Sygehus Syd ved det fine elskab med giraffen, - og skal på en vandring ind mod byen med Sassi Bischoff i spidsen. Vi slutter af med en kop suppe i Borgmesterens kantine. Vi opsøger Sassi Bischoff arbejder og møder også andre kunst-historier under vejs der fortjener en fortælling.

 

Pris 125 kr. Medlemmer af KulturKlub Fokus betaler 75 kr. incl. suppe med øl/vand.

 Fredag den 3. november kl 14.00 med start i Karolinelund

På travtur til Projekt Nada i Nyhavn

Vi mødes i Karolinelund for at se på den kunstneriske udfoldelse der er sket her over de senere år. Derpå går vi over til området ved Nyhavn hvor al byggeriet af den nye bydel udfolder sig. Her har projekt Nada til huse. Unge med en stærk kunstnerisk tilbøjelighed og interesse er en del af et flot projekt her. Det skal vi høre om og besøge…

 Pris 100 kr. Medlemmer af KulturKlub Fokus betaler 50 kr.

 


Tirsdag den 7. november
 
Lang dag om Kunsten i Gug Kirke

- se omtale først i dette læsestykke...

 

Søndag den 19. november kl. 10.00-12.00

Kunsten: Lundstrøm og den gode smag
Vilhelm Lundstrøm får fornyet opmærksomhed med en stor udstilling på Kunsten der præsentere manden der introducerede kubismen i det danske; - men som også udviklede maleriet i en stærk og personlig stil som også i dag kan virke overbevisende og til tider monumental. En markant personlighed. Vi får en guidet rundvisning og du/I har mulighed for at afslutte med brunch på Kunsten for en tillægspris på NN kr.

Pris 150 kr for entre & omvisning. Medlemmer af KulturKlub Fokus betaler 100 kr. Ønsker du at deltage i efterfølgende brunch koster det 135 kr. plus udgift til kaffe /the m.v.

 

Tirsdag den 12. december kl. 11.00 – 13.00 i Aalborg Kongres og Kultur Center

Møde med Nikolaj & kunsten…
Nikolaj Holm er ny direktør for Aalborghallen. Vi skal møde den nye mand på den vigtige post; - og vi skal kigge på kunsten der bor i det dejlige hus på Vesterbro. Gennem mere end 50 år har dygtige folk sørget for at samtidens kunst fik mulighed for at udfolde sig i bygningen . Der er netop udkommet en bog om den megen kunst. Sammen med Nikolaj Holm går vi på opdagelse. Og vi møder kunst i en samlet fortælling med KulturKlubbens vært: Lars Bang Jensen; - der også fortæller om egne oplevelser med ”det store hus inde i byen”.

Pris 100 kr. Medlemmer af KulturKlub Fokus betaler 50 kr.

Efterfølgende har du mulighed for at deltage i Julespisning i Restaurant Papegøjehaven. Pris ekcl. Drikkevarer 199 kr. Du kan selv bestille bord for dig og dine på www.papegojehaven.dk

 

 


Teater

 

31. august – 23. september

Romeo og Julie
To huse, to slægter: Montague og Capulet. Rige og stærke familier i Verona i langvarig fejde. Begge familier optændt at få indflydelse og cementere magt-positioner. I dette spændingsfelt udfolder de unges forelskelse i William Shakepeare klassiker. Aalborg Teaters direktør Hans Henriksen er instruktør: Du møder på scenen: Stanley Bakar, Nanna Skaarup Voss, Christian Gade Bjerrum, Jørgen W. Larsen, Lars Topp Thomsen, Sebastian Henry Aagaard-Williams, Fredinand Falsen Hiis, Martin Ringmose, Henrik Weel, Marion Reuter & Katrhrine Høj Andersen.

Pris 135 kr. incl. et glas vin og intro på taterloftet fra kl. 18.30. Forbeholdt medlemmer af KulturKlub Fokus

 

25.september – 30.september

Komedien hvor alt går galt
Geir Sveaass er instruktør på en komedie opsat på Folketeatret. Den kommer forbi hans gamle teater-arena i Jernbanegade. Du har chancen for at være med til løjerne. Søren Glad er scenograf og de medvirkende er: Troels Malling, Gordon Kennedy, Jakob Højlev Jørgensen, Jesper Reifenstahl, Kristian Holm Joensen, Lise Kofoed, Mazie Mondrup & Paw Henriksen.

Pris 135 kr. incl. et glas vin og intro på taterloftet fra kl. 18.30. Forbeholdt medlemmer af KulturKlub Fokus

 

25.september – 30.september

Aftenlandet
Julie Maj Jakobsen er forfatter og dramatiker. Hun har haft en flot karriere med 10 teaterstykker opført over de senere år. I Aftenlandet sætter hun det nye Europa under debat. Vore livsformers forandring og vor ændrede geografi. Vi flytter rundt og konfronteres med en ny virkelighed. Det stedbundne liv er en fase vi forlod, og vi må finde et nyt liv i en foranderlighed . Tue Bering er instruktør og Nicolai Spangaa er scenograf. Medvirkende Jørgen W. Larsen, Lars Topp Thomsen. Kathrine Høj Andersen, Niels Anders Manleyu, Jakob Hanibal, Maris Knudsen Fogh.

Pris 135 kr. incl. et glas vin og intro på taterloftet fra kl. 18.30. Forbeholdt medlemmer af KulturKlub Fokus

 

25.september – 30.september

Larm i kulissen
Nyskrevet farce fra den engelske dramatiker Michael Frayn. Han inviterer os op på scenen hvor vi får lov til at tage del i skuespillers truppens anstrengelser for at få en komedie sat på scenen. Dermed bliver forestillingen på en gang et sykke og en kommentar til stykket, - og en kopmmentar til dem der spiller stykket…En hæsblæsende farce instrueret af Anja Behrens. Du møder på scenen: Niels Anders Manley, Jokob Moth-Poulsen, Steffen Berenthz Eriksen, Jakob Hanibal, Casper Juel Berg, Marie Knudsen Fogh, Ena Spottag, Kristine Elmedal Johansen & Bolette Nørregaard Bang.

Pris 135 kr. incl. et glas vin og intro på taterloftet fra kl. 18.30. Forbeholdt medlemmer af KulturKlub Fokus

 

 

 
Musik

Søndag den 20. august, kl 19.30 i Hasseris Kirke

ANDERS PERSSON & THOMAS SEJTHEN
Anders Persson hører til blandt de absolut bedste svenske jazzpianister og har gennem årene spillet i utallige sammenhænge. Anders Persson har undervist på flere musikkonservatorier i Sverige bl.a. i Stockholm og Ôrebro, og har de seneste år også været inspirator for unge talenter på Musikkonservatoriet her i Aalborg. Ved koncerten i Hasseris spiller han sammen med danske Thomas Sejthen på bas, der udover et aktivt koncertliv og underviser på Musikkonservatoriet i Aarhus. Programmet byder på nordisk jazz krydret med en duft af The American Songbook.

Afvikles af Hasseris Kirke i samarbejde med KulturKlub Fokus & Den blå Festival.
Fri entré.

 

Lørdag den 30. september kl. 19.00 – 23.00 på Halkjær Kro


Bola Soriana & Dunia
Mød mexicanske Bola Soriana ved en dobbelt koncert, - hvor du også kan møde Dunia. Gruppen Dunia er samlet af Morten Carlsen; - som mange vil kende som medlem af Jungleorkesteret m.v.. Han har samlet et hold af musikere fra Rumænien, Syrien, Afghanistan, Israel og Kuwait.

 

Der venter os en helt unik musikalsk oplevelse med verdensmusik på aller højeste plan, når det 6 mands store band Bola Soriana fra Michocàn i Mexico igen går på scenen i Halkjær. De har i flere end 25 år formidlet deres lans rige musikalske arv på en række scener over hele verden. Dunia og Bola Suriana vil udover at præsentere deres egen musik gå på scenen sammen og forene deres kulturer i et magisk sæt som afslutning af denne enestående aften med verdensmusik på aller højeste niveau
 
Pris 180 kr. Medlemmer af KulturKlub Fokus betaler 150 kr. Mulighed for at spise på Halkær Kro. Kontakt selv kroen på mail.

 

MMdag den nn. oktober kl. 19.00 – 23.00 i Musikkens Hus


Ole Henriksen…sat i scene….
Musikkens Hus afvikler i samarbejde med Aalborg Symfoniorkester en musik-forestilling der præsenterer nibenitten Ole Henriksens liv og karriere. Opføres onsdag, torsdag og fredag i uge 39. Vi kan sælge billetter til 300 kr. og afvikle speciel intro for vort publikum forinden i foyer oppe under spejlet…

 


Fredag dem 20. oktober kl. 14.00 – 16.00 på Utzon Center

Omkring et flygel
Alice Thaarup er vor værtinde ved en sang-eftermiddag på det smukke Utzon Center. Anders Moltsen er ved flyglet. Sammen forbinder de en række af efterårets sange. Vi holder en pause for at trække vejret ovenpå de sanglige anstrengelser og drikker en kop kaffe og for sæsonens mindste stykke kage. For vi er på en dannet sted med fine kulinariske traditioner; - så her er kage-stykkerne ekstra små!

Pris 40 kr. for deltagelse incl. kaffe /the og kage….

 


29. oktober, søndag kl. 14.00 i Hasseris Kirke

BAROQUE AROS
Her er en sjælden mulighed for at møde det førende jydske barok-ensemble i den nordjyske landskab. Solist er LARS ULRIK MORTENSEN på cembalo. Der spilles et program med værker J.S. Bach, G.P. Telemann, J.D. Zelenka med flere. (Du har 2 muligheder for at møde Lars Ulrik Mortensen på cembalo i vort program denne sæson. Dels ved koncerten her i Hasseris Kirke, dels ved koncert i Musikkens Hus, hvor også Michala Petri medvirker. En enestående mulighed for at komme tæt på barok-musik !)

Entré: 100 kr. / 50kr. for studerende.
Afvikles af Hasseris Kirke i samarbejde med KulturKlub Fokus .

 Torsdag den 7. december Kl. 17.00 & kl. 20.00 i Vor Frue Kirke

Julekoncert med Caroline Henderson
Så er det tid for jule-koncerter. Vi har de sidste år haft store glæde af at arbejde sammen med Caroline Henderson. Denne mulighed har vi også i år, hvor den fantastiske sangerinde indbyder os til et jazzet samvær med et stænk af jule-magi. Alt leveret med sikker og indfølt stemme og kommentar. Dette år også i selskab med Nikolaj Hess(flygel) og Gustaf Ljunggreen (guitar).

Pris 250 kr. Medlemmer af KulturKlub Fokus betaler 200 kr. (Max 50 billetter pr. komcert til rådighed for Fokus)

 

Samarbejde med Aalborg Symfoni orkester.

Torsdag den 21. september kl. 19.30 i Musikkens Hus. Introduktion kl. 18.30

VIRTUOS VIOLINAFTEN
I et glædeligt gensyn med den svenske dirigent Daniel Blendulf vil Dvoráks tonedigt Vandmanden udfolde sig smukt og dramatisk. Værket er bygget over et tjekkisk folke-
eventyr om vandmandens bortførelse af en pige, som han med tvang tager som sin hustru. Musikken følger tæt stemningen i det dramatiske eventyr – fra det tragiske og dramatiske til det smukke og festlige. Vi er glade for atter at kunne præsentere en af Frankrigs store violinister, Amaury Coeytaux, der spiller et sandt mesterværk – Tjajkovskijs smukke violinkoncert. Med Brahms’ 3. symfoni afsluttes koncerten både melodisk, lyrisk og ganske storslået.
Dirigent: Daniel Blendulf
Solist: Amaury Coeytaux, violin

Dvorák: Vandmanden
Tjajkovskij: Violinkoncert
Brahms: Symfoni nr. 3Torsdag den 5. oktober kl. 19.30 i Musikkens Hus. Ingen introduktion denne aften.

MULBURRY STREET SYMPHONY
Anders Koppel har komponeret et unikt værk for jazztrio og symfoniorkester: Mulberry Street Symphony. Værket er inspireret af den danske fotograf Jacob Riis’ fotobog How The Other Half Lives, der viser den rå virkelighed blandt New Yorks fattigste omkring 1890. Koppel tonesætter mødet mellem den gamle verdens udvandrende masser og den nye verdens storhed og fatale storbyfælder, som Riis som emigrant havde mærket på egen krop. Efter koncerten fejrer vi Koppels 70-års fødselsdag på Øvre foyer. Jazztrioen, som indgår i Mulberry Street Symphony, står for musikken for fødselaren.
Et samarbejde med Odense Symfoniorkester.
Dirigent: Martin Yates
Solister: Benjamin Koppel, saxofon,
Scott Colley, bas og Brian Blade, trommer

Mulberry Street Symphony – uropførelseTorsdag den 23. november kl. 19.30 i Musikkens Hus. Introduktion kl. 18.30

RAFAEL PAYARE VOL. 1

Rafael Payare vandt Malko-konkurrencen i 2012 og er nu i den absolutte verdenselite blandt dirigenter. Vi er stolte over at have indledt et samarbejde, hvor Payare i denne sæson dirigerer Bruckners 1. og 2. symfoni. Inden den storladne 1. symfoni skal vi lytte til Schumanns Manfred-ouverture, komponeret over Lord Byrons gotiske fiktion Manfred samt Schumanns smukke og poetiske klaverkoncert.


Dirigent: Rafael Payare
Solist: Inon Barnatan, klaver

Schumann: Ouverture til Manfred
Schumann: Klaverkoncert
Bruckner: Symfoni nr. 1


Torsdag den 7.december kl. 19.30 i Musikkens Hus. Introduktion kl. 18.30

JUL LIGE OM HJØRNET
Velkommen til et dansende førjuleprogram der lyser i den mørke decembernat. Oplev Dvoráks varme symfoni, fuld af natur, smittende danserytmer og livsglæde og Tjajkovskijs pragtfulde musik til Nøddeknækkeren.
Så er juleaften lige om hjørnet!
1. gæstedirigent: Michael Schønwandt

Dvorák: Symfoni nr. 6
Tjajkovskij: 2. akt af Nøddeknækkeren
 
Det ender med at det også bliver JUL i år….

 

Onsdag den 6. december kl. 18.00 - 20.00

Sæson-afslutning og jule-samvær i Sky Lounge
Sky Lounge; - hvad er nu det for noget. Oppe under himlen i Boligselskabet Himmerlands højhus ved siden af Musikken Hus har vi lånt et flot lokale til samvær. Her skal vi være sammen om musik og fællessang. Jule-frokost fra Superbrugsen i Svenstrup og fortælling ved forfatteren Hans Gregersen fra Sæby.
En aften for medlemmer af KulturKlub Fokus, men også et arrangement, hvor du har mulighed for at invitere en ven eller veninde med i byen, for at vise hvad vi er for nogle personer, - og vise hvad det er vi er sammen om i....KulturKlub Fokus...

Pris 150 kr. incl. en spisning, 1 øl og en lille en, - samt kaffe /the.

 

Torsdag den 7. december kl. 17.00 og kl. 20.00

Julekoncert med Caroline Henderson
For 3. år i træk har vi fået mulighed for at præsentere sangerinden Caroline Henderson i samarbejde med pianisten Nikolaj Hess og guitaristen Alfred Ljunggreen ???. Vi kommer på en sølv-bestrøet vandnring gennem evergreen fra jazz-musikkens med klip fra gospel og pop ind i julens sang-univers. En koncert fyldt med stor musik og med et personligt nervær med en af vore største nutidige sangerinder.

Holdnr. Pris 250 kr . Medlemmer af KulturKlub Fokus betaler 200 kr. Begrænset antal billetter!

 

Lørdag den 9. december kl. 10.00 - 18.00

Julestue på Solgården
Velkommen til samvær hjemme på bondegården hos Bente og Lars Bang Jensen i Svenstrup. Vi har sat den store kaffe-maskine frem og slagtet et lam så du kan få en skive spegepølse; - så du går ikke sulten fra besøget. Måske skal du have dig et juletræ med hjem; - måske skal du blot have en lille pause i en tid der nemt kan blive hektisk….
Et stop på Solgården er altid en god oplevelse. Vi har hængt en ny udstilling op i vort lille galleri; - og der er garenteret sket noget nyt og spændende siden du sidst var forbi! Alle er velkomne.

Medlemskort til KulturKlub Fokus giver mulighed for at købe et juletræ til en rabat-pris af 150 kr.

 

 

 

 

Lars Bang Jensen  | bangforlag@gmail.com