B
  

Nyhedsbrev

Her  har du muligheden for at tilmelde dig vort nyhedsbrev.  
Dermed modtager du fra tid til anden  sidste nyt fra Bangforlag.
 
Vi kan også finde på at indbyde dig til særlige arrangementer....
 
Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
22/3 2014 - Koncert i Ansgar Kirken

Genhør med Povl Dissing, Iver Kleive og Knut Reierud

 
 
Nyt fra Bang Forlag
Kære modtager af vort nyhedsbrev.
 
På tirsdag den 25. marts kl. 19.00 afvikler KulturKlub Fokus og Ansgar Kirken for 3. gang en koncert med den forrygende trio: Dissing, Kleive og Reierud.
 
Har du mulighed for at være med, - og har du interesse for den slags kirkelig og folkelig musik. Så er det med at komme afsted.
 
Det er en stor oplevelse at være sammen med de 3 musikere. De skaber et eget musikalsk univers. Denne gang er de de store danske salmedigtere: Brorson, Ingeman, Kingo og Grundtvig der står på programmet. Billetsalg på døren og via www.fokus-folkeoplysning.dk
Det koster 200 kr. at være med. Medlemmer af KulturKlub Fokus betaler 100 kr.
 
I april måned afholder vi forårsudsalg på Solgården i vort lille galleri.
 
Vi giver 30 % på de udstillede værker. Her er oprydningsstemning...og noget for enhver penge-pung. Har du lyst til at kigge ind...så ring og aftal et besøg med Lars og Bente. På hjemmesiden kan du se lidt om udvalget.
 
Vi har  lige modtaget et stor sending spegepølser fra Haverslev Slagter. Han har nu har fået en ny base på hovedgaden i Års. Han har lavet en fin let krydret spegepølse og vort Hereford kvæg. De er nu til salg så længe lager haves.
 
Et andet godt tilbud for de der gerne vil opleve er mini-ferien "Fyn er fin !".
 
Ferien  afvikles fra den 26. juni til den 29 juni. Vi har base på Andelskolen i Middelfart. Peter Jørgensen lægger programmet og afvikler sammen med Bente og Lars Bang Jensen. Alle er velkomne.
 
God week-end 
 
Lars Bang Jensen
 

Lars Bang Jensen  | bangforlag@gmail.com