B
  

Nyhedsbrev

Her  har du muligheden for at tilmelde dig vort nyhedsbrev.  
Dermed modtager du fra tid til anden  sidste nyt fra Bangforlag.
 
Vi kan også finde på at indbyde dig til særlige arrangementer....
 
Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
5/12 2016 - Julestue på Solgården

Alle er velkomne lørdag den 17. december.

 
Ikoner og træ-skulptur i vort galleri.

Vi holder igen åbent hus på Solgården med Julestue, hvor alle er velkomne. Det sker lørdag den 17. december kl. 10.00 – 18.00.

I galleriet udstiller Gunhild Grarup en række ikoner som hun har udført de seneste år. Poul Brandt, Thisted viser skultur i blandt andet træ. Smykkesmeden fra Godthåb har også en fin lille udstilling.

Lørdagens Julestue er først og fremmest er åben invitation til samvær og julehygge. Vi får os en kop kaffe og en kage. Måske er der nogle der trænger til en skiv rugbrød med Solgårdens spegepølse. Så ingen går sulten fra et besøg på Solgården her op mod jul.


For dem der er optaget af hvad ikoner er for noget; - og hvordan de mon fremstilles, afvikles et arrangement tirsdag den 13. december kl. 13.00 – 15.00. Her vil Gunhild Grarup fortælle om hendes arbejde med at lære de teknikker der benyttes ved at male ikoner, - og om den fordybelse i ideerne bag de religiøse billeder.

Lars Bang Jensen vil supplere med egne oplevelser fra øst-kirken; - hvor ikon-traditionen stadig er en vigtig og levende del af kristendommens dagligdag.


Vi sælger naturligvis også juletræer og pyntegrønt, ligesom du kan sikre dig en spegepølse fra Solgården. En god handel er vi altid parate til.

med venlig hilsen

Lars Bang Jensen

PBS.

For de der er optaget af den slags ting; - så er program for KulturKlub Fokus på vej ud. Du kan smug-kigge her på vor hjemmeside.

Med venlig hilsen,

Bang forlag/
Lars Bang Jensen
www.bangforlag.dk

Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet, kan det afmeldes via dette link: Afmeld...

Lars Bang Jensen  | bangforlag@gmail.com