B
  

Nyhedsbrev

Her  har du muligheden for at tilmelde dig vort nyhedsbrev.  
Dermed modtager du fra tid til anden  sidste nyt fra Bangforlag.
 
Vi kan også finde på at indbyde dig til særlige arrangementer....
 
Navn
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
3/1 2017 - Kunst-tur til Herning nu på lørdag...

Lars Morel er vor guide

 
Godt nytår til dig og dine.
 
Her lidt info om en spændende udflugt for dem der er optaget af billedkunst...
 
Lørdag den 7. januar kl. 8.00-18.00

Møde med Warhol.  

Vi skal på tur til Heart; - kunstmuseet i Herning, for at møde den enestående udstilling om Andy Warhol. Det er næst-sidste dag, så vi skal tidligt af sted for at klemme os ind.
 
Lars Morell har taget et tidligt tog fra Århus for at være vor guide; - så det bliver ikke kedeligt at drøne over den jyske hede; - og vi får fyldt nogle informationer ind mellem øerne. Lars har netop høstet flotte anmeldelser for et stort bogværk om Kunst i Å^rhus gennem 250 år. Han er også aktuel på TV-Midt-Vest med serien: Morel og malerne. En finurlig og informativ guide!
 
På vejen hjem gør vi stop i Randers for at se den store Theodor Phillipsen udstilling på Randers Kunstmuseum. Theodor Phillipsen huskes i dag som den, der introducerer den franske impressionisme i Danmark; - og for sit venskab med den franske maler Paul Gaugain. Randers Kunstmuseums maleri-samling hører til de bedste i provinsen; - og har du ikke været forbi dette museum; - og er optaget af dansk malerkunst; - så er det er en nødvendighed at se at komme afsted til Randers. Her har du en mulighed!

Afgang kl. 8.00 fra P-pladsen bag Haraldslund. Opsamling ved Banegården kl. 8.15.
Pris 500 kr. incl. entreer og let forplejning a la KulturKlub Fokus. Tilmelding på Tlf. 9812 8844 eller på det såkaldte net.
 
med venlig hilsen
 
Lars Bang Jensen

Lars Bang Jensen  | bangforlag@gmail.com